VÁGÁNY-SZERVIZ KFT.

VÁGÁNY-SZERVIZ KFT. üzemanyag kutak , tolatásvédelmi rendszer, térvilágítás, tervezés, pályafelügyelet, nagytömegû földmunkák, mérleg, környezetvédelmi építések, kiszolgáló berendezés, iparvágány fenntartás, gépészeti berendezés, fényjelzõk, építõipari

Céginformáció:
A VÁGÁNY SZERVÍZ Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elõdjét eredetileg már 1985-ben alakította meg a tulajdonos, mint szakcsoportot, akkor még csak iparvágányok generál-kivitelezésére.

Az indulás óta eltelt közel húsz év alatt az állami szabályozások miatt a cégforma változott ugyan, azonban a társaság folytonosan, elõzõ munkáiért jótállást vállalva mûködik jelenlegi formájában.

Mintegy 300 ügyféllel kötöttünk szerzõdést ez alatt az idõszak alatt.

Kialakult egyre bõvülõ törzsmegrendelõink köre, akik rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat. Van példa arra, amikor folyamatosan dolgozunk ugyanannál a társaságnál. Arra is van néhány példa, amikor a vasúthatósági engedélyes létesítmények engedélyeit a megadott tízévenkénti ciklusok letelte után ismét velünk intéztették.

Szerte az országban már több regionális középberuházás sikeres megvalósítása fûzõdik a VÁGÁNY SZERVÍZ Kft nevéhez.

Társaságunk a megbízóink körében fõleg a határidõre átadott, elsõ osztályú, szakszerû tervezéseivel, kivitelezéseivel szerzett nevet magának.

A VÁGÁNY SZERVÍZ Kft saját készletein és tervezõ - kivitelezõ kapacitásán túl megbízható, évtizedek óta együtt munkálkodó beszállító és alvállalkozói, valamint tervezõi háttérrel rendelkezik.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: VÁGÁNY-SZERVIZ KFT.
Székhely: 1046 BUDAPEST, SPORTTELEP U. 18.
Levelezési cím: 1046 BUDAPEST, SPORTTELEP U. 18.
Telefon:
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©