OPTI BOX KFT.

OPTI BOX KFT. terjesztés,terjesztés ellenőrzés,címre szóló küldemény kézbesítés,kis árú szállítás

Céginformáció:
Az OptiBox Kft. 2007 évben alakult, mert felismerte azt a tényt, hogy ma Magyarországon néhány nagy terjesztő cég uralja a piacot. Így a Megbízóknak igazi választási lehetősége nincs!
Az OptiBox Kft. olyan kapcsolati rendszert épített ki az országban a terjesztéssel foglalkozó vállalkozókkal, mely igazi alternatívát kínál a Megbízók felé! A rendszer lényegében a terjesztéssel foglalkozók feltérképezésén alapul. Az adott területen (megyében) több vállalkozóval tartunk kapcsolatot és amint a terjesztéssel Megbízott partnerünk valamely okból kiesik, a feladatot egy másik rendelkezésre álló vállalkozóval végeztetjük el. Természetesen a Megbízó területi igényeit is figyelembe tudjuk venni.

(A nagy terjesztõ cégek sem rendelkeznek saját hálózattal csak kis területeken. Az országos terjesztést õk is csak az alvállalkozóikkal tudják megoldani, ami sok esetben már rutinból és nem az adott munkára lebontva történik. Mivel ők már régóta szerződésben állnak így az esetek 80%-ában — a Megbízók mindegy melyik céget bízzák meg a munka elvégzésével — a végén ugyanaz az alvállalkozó végzi el a munkát.)

Az általunk kínált alternatíva azért jó, mert nincs megkötve a kezünk az alvállalkozók tekintetében. Bármikor, bárkivel tudunk együtt dolgozni.

A legfontosabb különbség azonban az, hogy mi rendszeresen központilag is ellenőrizzük a terjesztést, mely folyamatos kiváló munkavégzésre készteti partnereinket.

Az OptiBox Kft. szakmai hátterét egyrészről a nagy szakmai tapasztalatú munkatársak- és partnerek kiválasztásában, illetve személyemben látom biztosítottnak!
1991. óta foglalkozom terjesztéssel és ellenőrzéssel. Az elmúlt 17 évben önálló vállalkozásban is, illetve egy országos terjesztési hálózatot kiépítő cégben is dolgoztam.

Első feladatom a HEKKI újság terjesztésének megszervezése volt Budapest öt kerületére, melyet egy hónap alatt megoldottam. Egy évvel később már az autók szélvédőire történő terjesztésben volt vezető szerepem Budapesten. Ekkor már a HEKKI újságnak csak külsősként dolgoztam, mint terjesztési ellenőr.

2001-töl különböző terjesztésekkel foglalkoztam,több cégnél is.
2006-tól már magam irányítom a céget.

Cégünk az elvégzett munkákra 95%-os garanciát vállal és a Megbízó igényei szerint folyamatosan lehetőséget biztosít a közös ellenőrzésekre.
Az általunk foglalkoztatott terjesztői hálózatok fix- és mobil rendszerben egyaránt végzik a terjesztést, melyet folyamatosan ellenőriznek.

Természetesen rendelkezünk a munka elvégzéséhez szükséges valamennyi adatbázissal, melyből az Ön igényei szerint tudjuk összeállítani a terjesztendõ területet és darabszámot.

A terjesztést a Megrendelő igényei szerint kizárólag levélszekrénybe helyezéssel (nem gyűjtős!) is el tudjuk végezni. Vállaljuk a bolti példányok kiszállítását is.

Logisztikai rendszerünket egy 400 m2 alapterületű raktár, valamint partnereink és bérszállítóink eszközei biztosítják. A raktár alapterülete és a szállítói kapacitás az igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítható.

Bár cégünk, az OptiBox Kft. csak nemrég alakult mégis már olyan neves Megbízókat tudhat maga mögött, mint a
- CBA - Provident
- Opel - Chevrolet
- Skoda - Suzuki
- Diego - Euronics
- Don Pepe - Tom Tours
- Ács-Tech - KábelTV szolgáltatók

A közös ellenõrzések alkalmával Megbízóink megelégedettségüket fejezték ki. A jegyzőkönyvek 97 és 100 % közötti eredményt mutattak.

Amennyiben Ön és cége új lehetőségeket keres a terjesztői piacon, úgy mi vagyunk az Ön számára az optimális partner, hiszen nemcsak pénzt takarítunk meg Önnek, de a terjesztés minősége is jobb lesz!

Jól felkészült ellenőreink a más cégekkel történő terjesztetés minőségi (közös) ellenőrzését megbízása alapján, Ön helyett, igényei szerint elvégzik.

Üzleti ajánlat:
terjesztés,terjesztés ellenőrzés,címre szóló küldemény kézbesítés,kis árú szállítás(1.5 tonnáig), szórólap terjesztés, kézbesítés, reklám,
marketing, nyomda, lap terjesztés, autós terjesztés,
szélvédőbe terjesztés,

Cégnév: OPTI BOX KFT.
Székhely: 1098 Budapest Pöttyös utca 7.
Levelezési cím: 1083 Budapest Práter utca 40.1 emelet 2.
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©