New house Company 2000 Kft.

New house Company 2000 Kft. Építõipari generálkivitelezés, Építõipar, Építõipari kivitelezés, Családi ház, Ingatlan-hitelügyintézés, Építõipari szolgáltatás, Építõipari munka, Építõipari szakipari munka,

Céginformáció:
A Newhouse Company 2000 Kft tevékenységi köre fõként budapesti és pest megyei (max 100km-res körzetben) generálkívitelezés és új családi házak építése, kulcsrakész házak kivitelézése és értékesítése.

A Kft. célja, hogy tevékenységének minden szakaszában alkotóan együttmûködjön, megrendelõi igényekhez teljes mértékben alkalmazkodjon, illetve megbízható, tartós és kölcsönösen elõnyös kapcsolatokat építsen ki.

Célunk, hogy minden korosztály új ház építési és vásárlási problémáját teljes rugalmassággal megoldjuk.
Hitelügyintézõink teljeskörû, odaadó munkájával és gyorsaságával segíti a hitelintézetek elvárásainak teljesítését.

A cégünk több éves tapasztalat és együttmûködés során kialakult pozitív megítélésnek köszönhetõen ügyvédeink gyors idõpont és szerzõdés készítési hajlandóságával elõsegíti a házak vásárlásának rugalmas ügyintézését.

Cégünk 9 év Generálkivitelezõ tevékenységet is folytat. Mi is az a generálkivitelezés?
A generálkivitelezés (general: általános) szó azt foglalja magában, hogy minden munkakört elvállalunk, legyen az új házak építése, nyílászárók cseréje, burkolás, festés, villanyszerelés. Nem kell az egyes részmunkákért más cégeket megbíznia, elég csak minket, kivitelezõket. Tekintse meg ajánlatainkat a generálkivitelezés menüpontban.

Az új házak fõként 70 és 100 nm közötti mérettel rendelkeznek (3 hálószoba, nappali, konyha, kamra, étkezõ, fürdõszoba WC-vel, külön WC, elõszoba, terasz), igény szerint akár nagyobb házak kivitelezését is vállaljuk!
A lakások méreteit az ingatlan piac és a sok éves tapasztalat alapján választottuk.

A mai világban akár a kedvezményes lakáshiteleknek is köszönhetõen, nem számít luxusnak egy ilyen ház megvásárlása. Bejelentett munkahellyel rendelkezõ fiatalok kevés sajáterõvel való rendelkezése mellett hozzájuthatnak elsõ házukhoz.

Az általunk értékesítésre, generálkivítelezésre kerülõ új házak és lakások az állami támogatású hitel(köztisztviselõi, B.M. kölcsön), gyermekek után járó támogatás (SZOCPOL) és a fészekrakó hitel (Max.35-éves korig) igénybe vehetõ.
Minden értékesített házunkra vevõink az illeték kedvezményt igénybe vehetik.

Üzleti ajánlat:
Építõipari generálkivitelezés, Építõipar, Építõipari kivitelezés,
Családi ház, Ingatlan-hitelügyintézés, Építõipari szolgáltatás,
Építõipari munka, Építõipari szakipari munka,

Cégnév: New house Company 2000 Kft.
Székhely: 2363 Felsõpakony Szabó Ervin út 2
Levelezési cím: 2363 Felsõpakony Szabó Ervin út 2
Telefon:
mobil: 06205718646
Weboldal: www.newhouse.hu

Minden jog fenntartva 2024©