Gelse Község Önkormányzata

Gelse Község Önkormányzata önkormányzati feladatok ellátása, közigazgatás,településfejlesztés, turisztika, állategészségügy, mûvelõdés, kultúra, szórakozás, oktatási,-nevelési intézmények, tanácsadók, sportlétesítmények, sportegyesületek

Céginformáció:


Polgármesteri köszöntõ!
Nagyon sok szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Gelse község honlapján! Kérem, engedje meg ezt a megszólítást, hiszen egyáltalán nem titkolt vágyunk, hogy a jövõben valóban vendégünkként üdvözöljük Önt és barátait, ismerõseit itt a Principális völgyében, Gelsén. Egy táj különös hangulatot kap attól, hogy van valamilyen vize, legyen az tó, vagy folyó, vagy akár egy patak.


Azt a területet, ahol mi élünk egy folyóvíz, a Principális-csatorna teszi jellegzetessé.
Elõdeink a régi-régi idõkben telepedtek meg itt, ahol a földrajzi adottságok kedvezõnek bizonyultak, hisz volt vadban gazdag erdõség bõven, szántóterület a növénytermesztéshez, jó minõségû legelõ az állattartáshoz. Nekünk utódoknak az a feladatunk, hogy megõrizzük e jellegzetes táj szépségeit, az itt található értékeket, s lehetõségeinkhez mérten gyarapítsuk azokat.

Elképzeléseink egyik szála, hogy megmutassuk természeti adottságainkat, hagyományõrzõ programjainkat másoknak, hazai és külföldi vendégeinknek.
Szeretnénk, ha jól éreznék magukat körünkben, legyen az a lovasversenyen, a falunapokon vagy a leendõ termálfürdõben.

Szívesen megkínálnánk Önt Gelse jellegzetes boraival, a kövidinkával, a rizling-szilvánival, szürkebaráttal, s azzal a mézes süteménnyel, amelyet régi idõk óta sütnek falunkban.
Gelse község természeti értékeivel, gazdag programjaival, vendégszeretõ lakosaival maradandó élményt nyújt az idelátogató hazai és külföldi vendégeknek.


Üzleti ajánlat:
önkormányzati feladatok ellátása, közigazgatás,
településfejlesztés, turisztika, állategészségügy, mûvelõdés, kultúra, szórakozás, oktatási,-nevelési intézmények, tanácsadók, sportlétesítmények, sportegyesületek

Cégnév: Gelse Község Önkormányzata
Székhely: 8774 Gelse, Kossuth L. u. 20.
Levelezési cím: 8774 Gelse, Kossuth L. u. 20.
Telefon:
mobil: (06-93) 360-379
Weboldal: www.gelse.hu

Minden jog fenntartva 2024©