Cserkeszőlő Község Önkormányzata

Cserkeszőlő Község Önkormányzata Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgtaás,közterület fenntartás,önkormányzatio feladatok ellátása.

Céginformáció:
A Cserkeszõlõi Községi Önkormányzat 1990-ben alakult. A feladatait saját intézmények segítségével oldja meg, a beruházások kivitelezésére 1998-ban Közhasznú Társaságot alapított. A Cserkeszõlõi fürdõ 1993-ban került az önkormányzat vagyoni körébe, melynek mûködtetésére még abban az évben létre hozta részben önálló gazdálkodású Cserkeszõlõi Önkormányzat Fürdõ és Víziközmû Intézményét. A fürdõ mûködésének alapját a termálvíz adja, melyet 1977-ben gyógyvízzé nyilvánítottak és amely különösen alkalmas izületi ártalmak, baleseti sérülések és nõgyógyászati betegségek kezelésére. A fürdõ területén lévõ 2.sz.hévizkút 67 Co-os vizet ad és annak gyógyvízzé nyilvánítása is megtörtént az elmúlt idõben.

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgtaás,közterület fenntartás,önkormányzatio feladatok ellátása
A település földrajzi fekvését vizsgálva: könnyen megközelíthetõ az ország bármely pontjából. Budapesttõl az M5-ös számú autópályán, majd Kecskeméttõl a 44-es számú fõközlekedési útvonalon jutunk el a községbe.

A Tisza és a Kõrös folyók közötti �Tiszazug� idegenforgalmi központja Cserkeszõlõ. Közeli városok: Kecskemét, Szolnok, Szarvas, Szentes, Csongrád, és Kunszentmárton.

.

Cégnév: Cserkeszőlő Község Önkormányzata
Székhely: 5465 Cserkeszõlõ, Köztársaság tér 1.
Levelezési cím: 5465 Cserkeszõlõ, Köztársaság tér 1.
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©