GenSet Kft.

GenSet Kft. Építõipari gép, elektromos kisgép, áramfejlesztõ, elektromos berendezés

Céginformáció:
Néhány dolgozóval, bérelt helyen, kevés berendezéssel kezdtük 1990-ben Gmk-ként aggregátorokkal kapcsolatos tervezési, gyártási, telepítési és szervízelési tevékenységünket. Az alkalmazottak többsége tapasztalatával, a vezetés a piaci igények felmérésével, megfelelõ menedzseléssel járult hozzá, hogy a vállalkozás egyre jobban megerõsödjön, ismertté váljon. Nem véletlen, hogy 1993-ban a Gmk Kft-vé alakult át. Tágasabb, jobb helyre volt szükség, ezért mintegy 37 millió forintnyi beruházással megvásároltuk egy felszámolás alatt lévõ szombathelyi vállalat telephelyének, valamint jól hasznosítható gépeinek, szerszámainak egy részét. A még hatékonyabb munka, a piaci igények minél jobb kielégítés érdekében a menedzsment újabb technológiákat vezetett be, elvégeztette a termelõcsarnokok szükséges felújítását, korszerû gépeket, berendezéseket vásárolt és vásárol. A teljesen magyar tulajdonban lévõ vállalkozásunk úgy megerõsödött, hogy alaptõkéje eléri a 24 millió forintot, éves termelési értéke pedig félmilliárdra rúg. A kezdeti két fõ tevékenység - áramfejlesztõk telepítése, szervizelése, kereskedelme, valamit az acélszerkezetek gyártása - mellett immáron befolyunk a környezetvédelembe is. A kft. ismertségét jelzi, hogy a nemzetközileg jegyzett német Hussmann cég környezetvédelmi berendezéseinek a GENSET lett a kizárólagos magyarországi és romániai forgalmazója. Sõt, kft-nk egyes alkatrészek gyártója és beszállítója is a német partner számára. Emellett vállalkozásunk az olasz érdekeltségû Green Power aggregátorgyártó cégnek is kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Mivel fontosnak tartjuk vevõink teljes megelégedettségét, nagy hangsúlyt fektetünk a minõségre, rendelkezünk a megfelelõ minõségbiztosítási tanúsítványokkal is. Dolgozóink létszáma már eléri a félszázat.

Üzleti ajánlat:
Építõipari gép, elektromos kisgép, áramfejlesztõ, elektromos berendezés.

Az áramfejlesztők telepítése, szervizelése, kereskedelme és az acélszerkezetek gyártása, valamint a környezetvédelmi tevékenység tartozik a GENSET Kft. fő profiljai közé. 1-2000 kVA teljesítményű benzin-, diesel, vagy gázüzemű szükségáramfejlesztő berendezések értékesítése, tervezése-telepítése, valamint kézi és automatikus üzemre alkalmas gépcsoportok telepítése. A termékpaletta részét képezik az egyedi igényeknek megfelelő mobil és önjáró aggregátorok, amelyek a zajterhelési és környezetvédelmi előírásoknak mindenben megfelelnek. Foglalkozunk aggregátorok bérbeadásával is.
A környezetvédelmi profilon belül kizárólagosan forgalmazzuk a német Hussmann cég környezetvédelmi berendezéseit, köztük aprító, valamint faaprítékot és építési törmeléket szelektáló gépeket. Egyes alkatrészeket mi gyártunk és szállítunk be partnercégünk számára. Kizárólagosan forgalmazzuk az aggregátorgyártó olasz Green Power cég termékeit is.
Aggregátok forgalmazása, telepítése, üzembehelyezés,-Szervizelés,-Acélszerkezetek tervezése, gyártása, helyszíni szerelése,-Zaj és rezgéscsökkentés

Cégnév: GenSet Kft.
Székhely: 9700 Szombathely Zanati u.4.
Levelezési cím: 9700 Szombathely Zanati u.4.
Telefon:
mobil: 0694329569
Weboldal: www.gensetkft.hu

Minden jog fenntartva 2024©