ArtworkPhoto Pest Kft.

ArtworkPhoto Pest Kft. fényképezõgépek, objektívek, vakuk, tartozékok,memóriakártyák, háttértárak, szûrõk, tisztítókellékek, állványok, táskák, tokok, hátizsákok, szoftverek, szkennerek, távcsövek, videókamerák, stúdiótechnika

Céginformáció:
Az ArtworkPhoto Pest Kft. munkatársai célul tûzték ki a hazai tükörreflexes kisfilmes fényképezõgép-tulajdonosok magas színtû fotótechnikai kiszolgálását. A város szívében található üzletben egy helyen megtalálja a fotózáshoz szükséges eszközök teljes választékát. Legyen az egy fényképezõgép (Nikon, Canon), egy objektív (Nikon, Canon, Sigma), vagy bármilyen kiegészítõ az állványoktól (Manfrotto, Giotto's) a szûrõkön (Hoya, Cokin), valamint a memóriakártyán (SanDisk) át, egészen a táskákig (Lowepro, Vanguard). Mindezen eszközök kipróbálhatóak, vagy akár mûtermi körülmények között tesztelhetõek. Stúdiótechnikai bemutatótermünk széles választéka minden érdeklõdõt szeretettel vár.

Teljesen felszerelt, bérelhetõ fotómûtermünk szeretettel várja a mûtermi fotózás szerelmeseit a belváros szívében, a Bazilika közvetlen közelében. A tárgyfotózástól, portré- és modellfotózáson át egészen a reklámfotózásig minden igényt kielégítõ helyiségeket külön zuhanyzó és öltözõ egészíti ki a kényelmesebb munkát elõsegítendõ.
A legkorszerûbb világítástechnika mellett széleskörû szolgáltatásaink, illetve kapcsolataink segítik a munkát.
Ilyen például a mai kor elvárásainak maximálisan megfelelõ grafikai, illetve nyomdai kivitelézés, valamint igény szerint a sokszínû fotózáshoz szükséges kiegészítõk biztosítása (smink, fodrász, modell, fotós).

Üzleti ajánlat:
fényképezõgépek, objektívek, vakuk, tartozékok,
memóriakártyák, háttértárak, szûrõk,
tisztítókellékek, állványok, táskák, tokok, hátizsákok, szoftverek, szkennerek, távcsövek,
videókamerák, stúdiótechnika














Cégnév: ArtworkPhoto Pest Kft.
Székhely: 1061 Budapest, Révay utca 3.
Levelezési cím: 1061 Budapest, Révay utca 3.
Telefon:
mobil: (1) 301-0471
Weboldal: www.awpest.hu

Minden jog fenntartva 2024©