Tiszaszentimre Község Önkormányzata

Tiszaszentimre Község Önkormányzata Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgtaás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása.

Céginformáció:
Településünk vonattal Karcag (Budapest Ny.pu - Debrecen - Nyíregyháza) és Tiszafüred (Füzesabony - Debrecen) irányából közelíthetõ meg. Buszjáratok vannak Karcag, Tiszafüred és Kunhegyes viszonylatban.

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgtaás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása
Egy pár mondatban szeretném bemutatni településünket, amelyre mi, az itt élõ emberek büszkék vagyunk. Tiszaszentimre a Tisza-hát és a Hortobágy között terül el, a Tisza-tó közvetlen szomszédságában. Településünket 1136 óta lakják, mely a történelmi viharokat átélve fejlõdött és hosszú évszázadokon keresztül alakult ki e jellegzetes falusi élet, formálódott egy mai kornak megfelelõ kis falu. Az itt élõ emberek a nehéz körülmények ellenére nagyon kötõdnek a faluhoz, építik, óvják azokat az értékeket, melyek a napi megélhetésüket segítik és biztosítják. Településünk rendelkezik mindazon középületekkel, melyek az oktatáshoz, a mûvelõdéshez, az egészségügyhöz és szociális ellátáshoz nélkülözhetetlenek. Minden utcánk szilárd burkolattal van ellátva, telefonhálózatunk teljesen kiépült, minden lakás részére a vezetékes földgázellátás is biztosított. A kikapcsolódásra vágyóknak, a vízisport szerelmeseinek, a horgászat kedvelõinek a Tisza-tó közelsége nyújt lehetõséget. A kirándulni vágyók egy órán belül gyönyörködhetnek a Hortobágy-puszta végtelenségében, vagy túrázhatnak az Északi-középhegység erdeiben. A gyógyulni vágyók felkereshetik Tiszafüred, Tiszaörs, Berekfürdõ gyógyító hatású melegvizes strandjait.



Cégnév: Tiszaszentimre Község Önkormányzata
Székhely: 5322. Tiszaszentimre, Hõsök tere 7.
Levelezési cím: 5322. Tiszaszentimre, Hõsök tere 7.
Telefon:
mobil: 59/516-029

Minden jog fenntartva 2024©