Zagyvarékas Község Polgármesteri Hivatala

Zagyvarékas Község Polgármesteri Hivatala Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása.

Céginformáció:
A leletek azt mutatják, hogy Zagyvarékas már a rézkortól lakott volt, de nem folyamatosan. Elsõ írásos emlékei 1347-bõl származnak, Rekas néven említik. A XVI. században a váci püspökség birtoka volt, majd többször elnéptelenedett, míg 1710 táján katolikus magyarok telepítették újra. Korábban Pest megyéhez tartozott, 1950 óta önálló település. Házai jórészt új külsõt öltöttek az elmúlt évtizedekben, de még fellelhetõk a népi építészet emlékei is, a fûrészelt oromfalak.

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása
Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

A személyi jövedelemadó „bevallások” közeledtével, TISZTELETTEL KÉRJÜK, szíveskedjen személyi jövedelemadója 1 %-át a ZAGYVARÉKASI GYERMEKEK SPORTOLÁSÁNAK segítésére felajánlani.
A „Rékasi Diáksport Egyesület” 1993 óta segíti az iskoláskorú gyerekek szabadidejének hasznos, egészséges eltöltését, versenysportolását biztosítja. Mûködtetünk 4 labdarúgó csapatot /óvodás kortól nyolcadik osztályig bezárólag/ továbbá tollaslabda szakosztályt/ melynek több mint 40 tagja van/, minden nap van, un. tömegsport foglalkozás. Labdarúgóink nem a falusi csapatokhoz vannak besorolva, hanem a szolnoki iskolákkal mérkõzik. Tollaslabdázóink a megye legeredményesebben gyermekosztályává váltak. MEGKAPTUK A KÖZHASZNÚ SZERVEZETI rangot, így már önállóan gyûjthetjük a felajánlásokat.

Cégnév: Zagyvarékas Község Polgármesteri Hivatala
Székhely: 5051 Zagyvarékas, Rákóczi út 56
Levelezési cím: 5051 Zagyvarékas, Rákóczi út 56
Telefon:
mobil: 56/540-020
Weboldal: www.zagyvarekas.hu

Minden jog fenntartva 2024©