Bilden-Bauen Építőipari Kft.

Bilden-Bauen Építőipari Kft. építõipar, építõipari fõvállalkozás, generálkivitelezés, Középületépítés, szakipari munkák, tervezés, tervkészítés

Céginformáció:
A Bilden-Bauen Kft. közel 30 éve van jelen az építõiparban. Foglalkozik épületek és azok környezetének tervezésével, generálkivitelezésével, karbantartásával.
A közel három évtized alatt meghatározó mennyiségû lakást újítottunk fel, építettünk minõségi otthonokat.
Az idei év során azonban cégünk azt a célt tûzte ki maga elé, hogy környezettudatos építési technikák alkalmazásával is tesz azért, hogy Megrendelõin keresztül is megóvja a környezetet.
Ennek érdekében a hagyományos építési módokat kiegészítve opcióként felsorakoztatjuk az alternatív energiaforrásokat, egyfajta kiegészítésként az ingatlan energiaellátásának környezet- és költségoptimalizálásához.
A világ gyors iramban változik és egyre inkább a környezetünk megóvására fektetjük a hangsúlyt. Ahogyan az autógyárak is a hibrid vagy hidrogén hajtású gépjármûvek piacra dobásával szeretnék megvédeni Földünket, az építõipar területén is egyre inkább érzõdnek a környezetkímélõ megoldások, amelyet a Bilden-Bauen Kft. is alkalmaz.
A folyamatos fejlõdés során olyan eszközök, technikák állnak rendelkezésünkre, amelyek építkezésünk során történõ felhasználásával otthonunkat nemcsak saját igényeinkhez igazíthatjuk, hanem mindezzel sokat tehetünk környezetünkért, hogy gyermekeink is élvezhessék azt.

Ha építkezni, átalakítani szeretne vagy régi lakását felújítaná, keressen fel bennünket!

Üzleti ajánlat:
építõipar,
építõipari fõvállalkozás,
generálkivitelezés,
Középületépítés,
szakipari munkák,
tervezés,
tervkészítés

Cégnév: Bilden-Bauen Építőipari Kft.
Székhely: 1131 Budapest Rokolya út 35. fsz.1/a
Levelezési cím: 1131 Budapest Rokolya út 35fsz.1/a
Telefon:
mobil: (1) 239-0894
Weboldal: www.bildenbauen.hu

Minden jog fenntartva 2024©