Dunaalmás Polgármesteri Hivatala

Dunaalmás Polgármesteri Hivatala Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzatio feladatok ellátása.

Céginformáció:
Dunaalmás, erdõk, festõi dombok tövében meghúzódó, 1500 lelket számláló gyönyörû Duna parti község Komárom-Esztergom megye északi peremén. Dunaalmás a Gerecse hegység lábánál, közvetlenül a Duna jobb partján , a tatai Öreg-tóból eredõ Által-ér mellett terül el. A Gerecse hegység, mely mészkõbõl áll, csaknem a Dunáig húzódik. Dunára nézõ lejtõit szõlõk és gyümölcsösök borítják. A terület délkeleti része hegyes, a nyugati sík. Ez a síkság a Kisalföld legkeletibb része. A szomszédos falvak: kelet felõl Neszmély, nyugat felé Almásfüzitõ és Naszály, délre Szomód és Dunaszentmiklós. A területen bõven található 20-24 fokos kénhidrogénes víz. A hegyrõl a vidék szép látképe tárul a nézõ elé. Éghajlata kellemes, enyhe és páradús. A levegõ tiszta, hirtelen hõváltozások nincsenek és az erõs szelek is elkerülik a vidéket. Dunaalmás földrajzi fekvésébõl következõen a történelemben mindig jelentõs szerepet játszott. Területe már õsidõk óta lakott hely. Bizonyítja ezt az a nagyszámú lelet, amelyet az építkezések, a földmunkák és ásatások hoztak napfényre.

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzatio feladatok ellátása
Dunaalmás Község gazdag történelmét, természeti és épített értékeit, aktív civil életét, hagyományos programjait, komoly szellemi kapacitását tudja felajánlani az Európai Uniónak hozományként.

Cégnév: Dunaalmás Polgármesteri Hivatala
Székhely: 2545 Dunaalmás Almási u. 32.
Levelezési cím: 2545 Dunaalmás Almási u. 32.
Telefon:
mobil: 34/450-012; 34/550-044
Weboldal: www.dunaalmas.hu

Minden jog fenntartva 2024©